Η Υδρόγειος στα Business IT Excellence Awards 2014 - ydrogios.gr

Η Υδρόγειος στα Business IT Excellence Awards 2014

Ως μία από τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για τη βέλτιστη χρήση και επιχειρηματική αξιοποίηση της τεχνολογίας βραβεύθηκε η Υδρόγειος Ασφαλιστική στο πλαίσιο του θεσμού των Business IT Excellence Awards 2014.

Η εταιρεία έλαβε την ανώτατη διάκριση («Άριστη Επίδοση») στην κατηγορία «ειδικές εφαρμογές για συγκεκριμένους κλάδους» για την επιτυχή και αποτελεσματική υλοποίηση της ολοκληρωμένης εφαρμογής διαχείρισης και αντιμετώπισης της ασφαλιστικής απάτης, την οποία αναπτύσσει από τις αρχές του 2013 σε συνεργασία με τη SAS, ηγέτιδα εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών Business Analytics.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 30 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, παρουσία της Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κας. Εύης Χριστοφιλοπούλου και άνω των 300 εκπροσώπων της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας. Το βραβείο εκ μέρους της Υδρογείου παρέλαβε ο κ. Αθανάσιος Αγγελόπουλος, Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων και Αναλογιστικής, με τον κ. Γιώργο Επιδέξιο, Project Manager and Fraud Solution Expert της SAS.

«Η αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης αποτελεί ένα μείζον ζήτημα για κλάδο μας και έναν μόνον από τους τομείς στους οποίους στρατηγικά εστιάζει η Υδρόγειος μέσα από την επένδυση στην τεχνολογία. Στόχος μας είναι η αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών και συστημάτων που δημιουργούν ουσιαστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την εταιρεία, πάντα με γνώμονα τις βέλτιστες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους και συνεργάτες μας» δήλωσε σχετικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου.

Τα βραβεία Business IT Excellence Awardsδιοργανώνουν κάθε χρόνο το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέσω μίας αδιάβλητης διαδικασίας, ο θεσμός επιβραβεύει πρωτοβουλίες και επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές στους τομείς της τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνίας. Στοιχεία όπως η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα και η ευθυγράμμιση της πληροφορικής με την ευρύτερη επιχειρηματική στρατηγική αποτελούν βασικά κριτήρια της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από στελέχη έγκριτων φορέων και συνδέσμων, όπως οι ΣΕΠΕ, HeAIS, HePIS, ISACA Athens Chapter, itSMF Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ, Hellenic CIO Forum, κ.α.

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy