Νέα Εφαρμογή Υπολογισμού Ασφαλίστρων και Εύρεσης Συνεργάτη για κινητά και tablets - ydrogios.gr

Νέα Εφαρμογή Υπολογισμού Ασφαλίστρων και Εύρεσης Συνεργάτη για κινητά και tablets

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες που χαρακτηρίζονται από την ευρεία χρήση του διαδικτύου και των έξυπνων συσκευών και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας προς όφελος των καταναλωτών αλλά και των συνεργατών της, παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή «Ydrogios Asfalistra» για κινητά και tablets.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο, εύκολα, γρήγορα και από οποιοδήποτε σημείο, να υπολογίσει τα ασφάλιστρα του οχήματός του, να ενημερωθεί για τις καλύψεις του και να εντοπίσει τους κοντινότερους σε αυτόν ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της εταιρείας για την περαιτέρω εξυπηρέτησή του.

Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν και λειτουργεί σε κινητά τηλέφωνα, tablets αλλά και PCs, με σύνδεση στο διαδίκτυο. Με απλό και εύχρηστο τρόπο, ο χρήστης εισάγει τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν την ασφάλιση και το όχημά του – Επιβατικό ΙΧ, Αγροτικό ΙΧ, Αγροτικό Φορτηγό ΙΧ, Μοτοσυκλέτα.
Στη συνέχεια ενημερώνεται για το κόστος της ασφάλισής του στο πρόγραμμα BASIC της Υδρογείου καθώς και τις καλύψεις που περιέχονται σε αυτό.
Στο επόμενο βήμα, μέσα από την εμφάνιση σχετικής λίστας αλλά και χάρτη, πληροφορείται για τους κοντινότερους σε αυτόν ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της εταιρείας, για την αγορά της ασφάλισης.

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη χωρίς κόστος από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Google, Apple καιMicrosoft (αναζήτηση με τις λέξεις Ydrogios ή Asfalistra).

Επιπλέον παρέχεται και online από την ιστοσελίδα της Υδρογείου www.ydrogios.gr.

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy