Εταιρική Διακυβέρνηση

Αναστάσιος Κασκαρέλης

Πρόεδρος Δ.Σ.
Με μακρόχρονη δραστηριοποίηση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης είναι συνυφασμένος με την ιστορία επιτυχίας της Υδρογείου Ασφαλιστικής. Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο, ο κ. Κασκαρέλης ακολούθησε από νωρίς τη σταδιοδρομία του ασφαλιστή, αναλαμβάνοντας, κατά τη δεκαετία του ΄70, διάφορες διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες του κλάδου. Από το 1982 βρίσκεται στην ηγεσία της Υδρογείου Ασφαλιστικής καθοδηγώντας με σταθερά βήματα την πορεία ανάπτυξης της εταιρείας και την καθιέρωσή της στην κορυφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Το στίγμα της διοικητικής του φιλοσοφίας συνίσταται στο τρίπτυχο : ποιότητα σχέσεων – υπευθυνότητα – σεβασμός απέναντι στον εργαζόμενο, συνεργάτη και πελάτη.

Παύλος Κασκαρέλης

Διευθύνων Σύμβουλος
Εργάζεται στην Υδρόγειο Ασφαλιστική από το 1996 έχοντας αναλάβει σειρά υπεύθυνων ρόλων σε διάφορους τομείς και διευθύνσεις της εταιρείας ανάμεσά τους οι κλάδοι Ζημιών, Ανάληψης Κινδύνων καθώς και η Οικονομική Διεύθυνση. Σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος καθώς και της Διαχειριστικής Επιτροπής του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων. 

Οι σπουδές του περιλαμβάνουν τίτλους στην πληροφορική και τη λογιστική ενώ είναι μέλος του Institute of Leadership & Management U.K. (I.L.M. U.K.). 

 

Χρήστος Χατζηευθυμίου

Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής & Γεν. Διευθυντής Βορείου Ελλάδος
Εργάζεται στην Υδρόγειο Ασφαλιστική από το 2001 κατέχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή Βορείου Ελλάδος. Το 2013 αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή διατηρώντας και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Βορείου Ελλάδος. Εργάζεται στην ασφαλιστική αγορά από το 1983 και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Ιωάννης Σουρλής

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής & Νομικός Σύμβουλος
Εργάζεται στην Υδρόγειο Ασφαλιστική από το 2003 ως Νομικός Σύμβουλος. Από το 2006 κατέχει και την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος του Institute of Leadership & Management U.K. (I.L.M. U.K.). Έχει ειδίκευση στο Δίκαιο της Ιδιωτικής Ασφάλισης και Διεθνούς Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων και από το 1986 έως το 2003 ασκούσε το επάγγελμα του Δικηγόρου.

Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
Παύλος Κασκαρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
Ignacio Mariscal, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
Edoardo Greppi, μη εκτελεστικό μέλος
Elisa Luciano, μη εκτελεστικό μέλος
Massimo Pierini, μη εκτελεστικό μέλος
Μαργαρίτα Αντωνάκη-Κυδώνη, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος
Αθανασία Πουλούδη, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Σωτηρία Καρανικόλα
Βασίλειος Μονογυιός
Αναστάσιος Μπέγιογλου

Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου