Ενημέρωση Πελατών και Συνεργατών - ydrogios.gr

Ενημέρωση Πελατών και Συνεργατών

Αγαπητοί Συνεργάτες και Πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και σταθερή προτεραιότητα την προστασία και υγεία των εργαζομένων, συνεργατών και ασφαλισμένων μας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεχίζει να εφαρμόζει σειρά προληπτικών μέτρων, σε εναρμόνιση και με τις οδηγίες της Πολιτείας, με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Στο πλαίσιο των μέτρων αυτών, τα γραφεία και υποκαταστήματα της Εταιρείας δεν δέχονται επισκέψεις κοινού, ενώ μεγάλο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας εργάζεται εξ αποστάσεως με τηλεργασία.

Όλες οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να παρέχονται κανονικά και το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ή απλού ταχυδρομείου.

Για τους συνεργάτες μας λειτουργεί κανονικά και το σύστημα επικοινωνίας «messenger» μέσω της πλατφόρμας YdrogiosOnLine.

Επιπλέον, όλες οι οικονομικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των αποζημιώσεων, των εισπράξεων και της καταβολής των προμηθειών, συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εταιρεία διαθέτει σειρά ψηφιακών υπηρεσιών και εργαλείων, των οποίων σας προτρέπουμε να κάνετε χρήση για την άμεση εξυπηρέτησή σας, όπως:

  • Την υπηρεσία Ydrogios PayOnline μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των ασφαλίστρων σας ή να βρείτε τον κωδικό πληρωμής για εξόφληση των ασφαλίστρων μέσω webbanking των τραπεζών αλλά και να λάβετε ή εκτυπώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, εφόσον το έχετε ήδη εξοφλήσει με οποιοδήποτε τρόπο.
  • Την εφαρμογή για κινητά MyYdrogios App.
  • Την ηλεκτρονική διαδικασία αποζημίωσης οχημάτων “EXPRESS.
  • Την ψηφιακή πλατφόρμα συνεργατών YdrogiosOnLine και την αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά YdrogiosMobile.
  • Για την επικοινωνία σας με τα τμήματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μέσω τηλεφώνου ή Φόρμας Επικοινωνίας δείτε εδώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους τρόπους επικοινωνίας και τις ψηφιακές υπηρεσίες που σας παρέχουμε και που συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε για τη διευκόλυνση και ασφάλειά σας.

Η Εταιρεία παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος ώστε να είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα σε τυχόν νέα δεδομένα, να προβαίνει σε επιπλέον μέτρα και σχετικές ενημερώσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο την προστασία του κοινωνικού συνόλου

 

 

Είμαστε δίπλα σας με υπευθυνότητα!

Ενημερωθείτε έγκυρα για τα μέτρα πρόληψης

Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας

Σύνδεσμοι ενημέρωσης για τον Κορωνοϊό:

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

Υπουργείο Υγείας

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Ενημερωτική Σελίδα Ελληνικής Κυβέρνησης

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy