«Μην οδηγείς όταν έχεις πιει!». Η Υδρόγειος χορηγός στη δράση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών - ydrogios.gr

«Μην οδηγείς όταν έχεις πιει!». Η Υδρόγειος χορηγός στη δράση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών

Η Υδρόγειος είναι ένας από τους χορηγούς της ιδιαίτερης δράσης που πραγματοποιεί η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για την αποτροπή της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών.

«Ακόμα και με ένα ποτό, η όρασή σου στο δρόμο μειώνεται επικίνδυνα. Μην οδηγείς όταν έχεις πιει!». Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της δράσης, η οποία μέσα από μία ιδιαίτερα πρωτότυπη προσέγγιση απευθύνεται στο νεανικό κοινό επικοινωνώντας με άμεσο τρόπο τις  συνέπειες και τους κινδύνους που συνεπάγεται για την οδική ασφάλεια έστω και η μικρή κατανάλωση αλκοόλ.

ΔΡΑΣΗ ΕΑΕΕ_ΜΗΧΑΝΗ

0053

 

 

 

 

 

 

 

H δράση πραγματοποιείται κατά τις βραδινές ώρες, από τις 24 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και, συγκεκριμένα, σε σημεία όπου συχνάζουν και διασκεδάζουν νέοι. Προωθητική ομάδα τοποθετεί στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων (πάνω στο τζάμι, στην πλευρά του οδηγού), αλλά και στους καθρέφτες των μηχανών, ένα τυπωμένο, μεγάλων διαστάσεων ποτήρι γεμάτο με ποτό. Λόγω μεγέθους, το ποτήρι κεντρίζει το ενδιαφέρον του οδηγού και τραβά την προσοχή στο μήνυμα που είναι τυπωμένο πάνω στο ποτήρι: «Ακόμα και με ένα ποτό, η όρασή σου στο δρόμο μειώνεται επικίνδυνα. Μην οδηγείς όταν έχεις πιει.»

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών πρωτοβουλιών για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την οδική ασφάλεια,  τις οποίες αναλαμβάνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος με τη συνδρομή των ασφαλιστικών εταιρειών – μελών της.

GLASS

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy