Μείνετε σπίτι – Μείνετε ασφαλείς. Δείτε τους τρόπους επικοινωνίας και τις ψηφιακές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε - ydrogios.gr

Μείνετε σπίτι – Μείνετε ασφαλείς. Δείτε τους τρόπους επικοινωνίας και τις ψηφιακές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε

Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς!

Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ( δείτε εδώ την ενημέρωση για τον κορωνοϊό ) και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε – όπως πάντα – το καλύτερο δυνατό για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας.

Δείτε τους τρόπους επικοινωνίας και τις ψηφιακές υπηρεσίες που σας παρέχουμε και που συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε για τη διευκόλυνση και ασφάλειά σας όσο μένετε σπίτι.

Επικοινωνία
με την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Καλέστε το Τηλεφωνικό μας Κέντρο: 210 9477200
Στείλτε μας email στο ydrogios@ydrogios.gr
Χρησιμοποιήστε τη Φόρμα Επικοινωνίας
Eπικοινωνήστε με το υποκατάστημα της περιοχή σας. Βρείτε το εδώ
Για την απευθείας επικοινωνία σας με τα τμήματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας δείτε εδώ.

Επικοινωνία με τον
Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή

Οι ασφαλιστικοί μας διαμεσολαβητές βρίσκονται δίπλα σας σε όλη την Ελλάδα για να σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, εμπεριστατωμένη πληροφόρηση και υποστήριξη σε κάθε σας ανάγκη. Οι συνεργάτες μας εξυπηρετούν όλα τα αιτήματά σας ψηφιακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας YdrogiosOnLine. Για να βρείτε τον κοντινότερο συνεργάτη μας δείτε εδώ

Υπηρεσία
YdrogiosPayOnline

Μέσω της υπηρεσίας κάνετε άμεση και εύκολη πληρωμή των ασφαλίστρων σας και λαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας στο email σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε αναζήτηση του κωδικού πληρωμής για την εξόφληση του ασφαλιστηρίου μέσω web banking των τραπεζών. Δείτε εδώ:

Επιπλέον, εφόσον έχετε ήδη εξοφλήσει το ασφαλιστήριό σας με οποιοδήποτε τρόπο, μπορείτε από εδώ να κάνετε άμεση λήψη αυτού. 

My Ydrogios App

Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν στο κινητό σας από εδώ και αποκτήστε πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες: Κάντε εγγραφή, δείτε τα συμβόλαιά σας και τις καλύψεις τους, βρείτε κοντινό συνεργάτη, πληρώστε τα ασφάλιστρά σας, βρείτε συνεργαζόμενα συνεργεία, κάντε κλήση βοήθειας.

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy