Close

24ωρη Επείγουσα τεχνική βοήθεια για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο

Slide-24h-arxikis
Η υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας της Υδρογείου Ασφαλιστικής παρέχεται εντελώς δωρεάν, σε όλη την Ελλάδα, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με όλα τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και επιχείρησης (γραφείου ή καταστήματος έως 150 τ.μ. και με έως 10 εργαζομένους).

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 9469733

 

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ – ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ *

Περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης και αφορούν:

icon-leakage
Ζημιές στις σταθερές υδραυλικές εγκαταστάσεις
της ασφαλισμένης κατοικίας / επαγγελματικού χώρου.
icon-electrically
Βλάβες / ζημιές στην σταθερή ηλεκτρολογική εγκατάσταση
της ασφαλισμένης κατοικίας / επαγγελματικού χώρου που οδηγεί σε διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
icon-lock
Απώλεια ή κλοπή κλειδιών
ή αδυναμία λειτουργίας ή αχρήστευση της κλειδαριάς της κυρίας εισόδου της ασφαλισμένης κατοικίας / επαγγελματικού χώρου. Απεγκλωβισμός προσώπου.
icon-brokenWindow
Θραύση κρυστάλλων – υαλοπινάκων
σε εξωτερικές πόρτες ή παράθυρα, συνεπεία διαρροής σωληνώσεων, πυρκαγιάς, κλοπής με διάρρηξη ή οποιουδήποτε αιφνίδιου γεγονότος.

Σε όλες τις περιπτώσεις, καλύπτεται το κόστος μετακίνησης του τεχνικού, της εργασίας του και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν  μέχρι το ποσό των 60 Ευρώ, με ανώτατο όριο τις δύο (2) περιπτώσεις ανά ετήσια ασφαλιστική περίοδο για κάθε μία από τις τέσσερις παραπάνω κατηγορίες και συνολικά έως πέντε (5) περιπτώσεις. Σε περίπτωση απεγκλωβισμού προσώπου από την ασφαλισμένη κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο λόγω απώλειας/κλοπής κλειδιών ή προβλήματος στην κλειδαριά, το ανώτατο όριο αποκατάστασης των ζημιών ανέρχεται στα 550 Ευρώ ανά περίπτωση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΚΑΛΥΨΕΙΣ *

Καλύψεις επείγουσας ανάγκης

Με την υπηρεσία Τεχνικής Βοήθειας της Υδρογείου έχεις στη διάθεσή σου μία σειρά από άλλες χρήσιμες και εξειδικευμένες υπηρεσίες βοήθειας για επείγοντα περιστατικά:

checkmark_blackΦύλαξη του ασφαλισμένου χώρου από εξειδικευμένο προσωπικό έως 72 ώρες, εφόσον ο χώρος έχει καταστεί επισφαλής προς κατοίκηση / χρήση μετά από θραύση σωληνώσεων, πυρκαγιά, κλοπή με διάρρηξη.

checkmark_blackΑντικατάσταση συσκευής τηλεόρασης ή DVD για διάστημα έως 15 ημέρες, σε περίπτωση βλάβης ή κλοπής αυτών μετά από θραύση σωληνώσεων, πυρκαγιά, κλοπή με διάρρηξη στην ασφαλισμένη κατοικία.

checkmark_blackΥπηρεσίες αποκομιδής ερειπίων από εξειδικευμένο προσωπικό, σε περίπτωση θραύσης σωληνώσεων ή πυρκαγιάς, που καθιστά ακατοίκητο ή ακατάλληλο για χρήση τον ασφαλισμένο χώρο.

checkmark_blackΜεταφορά επίπλων σε ακτίνα έως 50 χιλιόμετρα από την ασφαλισμένη κατοικία σε περίπτωση θραύσης σωληνώσεων, πυρκαγιάς, κλοπής με διάρρηξη, που καθιστά ακατοίκητη την κατοικία. Επίσης αποθήκευση – φύλαξη των επίπλων της κατοικίας έως και 7 ημέρες.

checkmark_blackΔιαμονή σε ξενοδοχείο έως και 2 διανυκτερεύσεις για έως και 5 άτομα σε περίπτωση θραύσης σωληνώσεων, πυρκαγιάς, κλοπής με διάρρηξη, που καθιστά ακατοίκητη την ασφαλισμένη κατοικία.

checkmark_blackΕπείγουσα επιστροφή του ασφαλισμένου στην κατοικία/επαγγελματικό του χώρο σε περίπτωση θραύσης σωληνώσεων, πυρκαγιάς, κλοπής με διάρρηξη, εφόσον αυτός βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χλμ. από τον ασφαλισμένο χώρο και δεν μπορεί να επιστρέψει με τα αρχικώς προβλεπόμενα μέσα μεταφοράς.

checkmark_blackΑνάκτηση του οχήματος του ασφαλισμένου – έξοδα μεταφοράς του στον τόπο όπου βρίσκονταν αυτός όταν επήλθε το επείγον περιστατικό- , εφόσον αυτός αναγκάστηκε να αφήσει το όχημα εκεί κάνοντας χρήση της υπηρεσίας Επείγουσας Επιστροφής στην Κατοικία που περιγράφεται παραπάνω.

checkmark_blackΠαροχή πληροφοριών επείγουσας ανάγκης όπως αριθμούς τηλεφώνων αστυνομίας ή άλλων επίσημων δημόσιων αρχών, νοσοκομείων, φαρμακείων ξενοδοχείων, σε περίπτωση θραύσης σωληνώσεων, πυρκαγιάς, κλοπής με διάρρηξη στον ασφαλισμένο χώρο.

checkmark_blackΜεταβίβαση επειγόντων μηνυμάτων προς ένα ή παραπάνω άτομα που θα υποδείξει ο ασφαλισμένος σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού, εφόσον ο ίδιος αδυνατεί να επικοινωνήσει μαζί τους, σε περίπτωση θραύσης σωληνώσεων, πυρκαγιάς, κλοπής με διάρρηξη στον ασφαλισμένο χώρο.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ*

Καλύψεις μη επείγουσας ανάγκης

checkmark_blackΣύσταση εξειδικευμένων τεχνικών διαφόρων ειδικοτήτων για μη επείγοντα περιστατικά στην ασφαλισμένη κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο, ενδεικτικά: υδραυλικών, ηλεκτρολόγων, κλειδαράδων, ειδικών συστημάτων ασφαλείας, επισκευαστών κρυστάλλων, πλακάδων, μαρμαράδων, ελαιοχρωματιστών, ξυλουργών, ψυκτικών, υπηρεσιών ασφαλείας, τεχνικών για απολυμάνσεις, σιδηροκατασκευές, τέντες, μονώσεις, αποφράξεις, κ.α.

Η κάλυψη παρέχεται σε όλη την Ελλάδα μέσα από ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών, σε συνεργασία με την InterPartner Assistance. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αποστολή συμβεβλημένου τεχνικού η κάλυψη παρέχεται απολογιστικά. Για όλες τις παραπάνω καλύψεις και υπηρεσίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δείτε εδώ τους Όρους Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας

Συνεχίζουμε να σας παρέχουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες Επείγουσας Τεχνικής Βοήθεια λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά σας. Δείτε την ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό κατά την επίσκεψη των τεχνικών μας στο χώρο σας.