Ταξιδιωτική Βοήθεια

Παγκόσμιες Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης

Η ταξιδιωτική βοήθεια συμπεριλαμβάνεται στα προγράμματα «Πλάνο Υγείας Hospital Comfort» και «Πλάνο Υγείας Hospital Exclusive».

Το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιό σας με τη Υδρόγειο Ασφαλιστική περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό. Υπηρεσίες ιατρικής συμβουλής, καθοδήγησης, συντονισμού και διαχείρισης συμβάντων που απαιτούν υγειονομική μεταφορά, παρέχονται σε συνεργασία με την Assist America® και σας εξασφαλίζουν πρόσβαση σε εξειδικευμένους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, νοσοκομεία, φαρμακεία, ιατρεία και άλλες υπηρεσίες στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε έκτακτη ανάγκη ενώ ταξιδεύετε σε άλλη χώρα, με βάση τους όρους του συμβολαίου σας.

Ιατρική Βοήθεια Έκτακτης Ανάγκης
Ιατρικές Συμβουλές και Συστάσεις

Το Κέντρο Διαχείρισης της Assist America λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και στελεχώνεται από εκπαιδευμένο, πολύγλωσσο προσωπικό που είναι σε θέση να κάνει άμεσες συστάσεις σε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας (αιφνίδιας Ασθένειας ή Ατυχήματος).

Ιατρική Παρακολούθηση

Η Assist America διατηρεί τακτική επικοινωνία με τους ασθενείς, τις οικογένειές τους και το ιατρικό προσωπικό, παρακολουθώντας την ποιότητα και την πορεία της θεραπείας του ασφαλισμένου μέλους.

Έκτακτη Μεταφορά σε Ιατρική Μονάδα

Εάν το ασφαλισμένο μέλος αρρωστήσει ή τραυματισθεί σε περιοχή του εξωτερικού όπου δεν υπάρχει κατάλληλη κοντινή ιατρική μονάδα, η Assist America θα φροντίσει για τη μεταφορά του μέλους, υπό ιατρική παρακολούθηση, εφόσον απαιτείται, στην πλησιέστερη ιατρική μονάδα, ικανή να παράσχει την απαιτούμενη φροντίδα.

Βοήθεια Εισαγωγής σε Νοσοκομείο

Η Assist America φροντίζει για την ταχεία εισαγωγή σε νοσοκομείο επικυρώνοντας την ιατρική κάλυψη του ασφαλισμένου μέλους.

Ιατρικός Επαναπατρισμός

Όταν η υγεία του ασφαλισμένου μέλους έχει σταθεροποιηθεί και – με τη σύμφωνη γνώμη των συμβούλων ιατρών της Assist America, των υπευθύνων ιατρικής μεταφοράς και του θεράποντος ιατρού – μπορεί να ταξιδέψει με εμπορικό μεταφορέα, η Assist America θα φροντίσει για την επιστροφή του στον τόπο κατοικίας ή τη μεταφορά του σε μονάδα αποκατάστασης με ιατρική συνοδεία, εφόσον απαιτείται.

Βοήθεια Συνταγογράφησης

Εάν το ασφαλισμένο μέλος απωλέσει μία συνταγή φαρμάκων ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό, η Assist America θα φροντίσει για τη σύσταση τοπικού ιατρού που δύναται να συνταγογραφήσει.

 
Ταξιδιωτική Βοήθεια Έκτακτης Ανάγκης
Επίσκεψη Στήριξης Ασφαλισμένου Μέλους

Εάν το ασφαλισμένο μέλος ταξιδεύει μόνο του και χρειαστεί να νοσηλευτεί για περισσότερο από πέντε (5) ημέρες, η Assist America θα οργανώσει και θα καλύψει τα έξοδα για την επίσκεψη ενός μέλους της οικογένειας ή οικείου ατόμου.

Φροντίδα και Επαναπατρισμός Ανηλίκων Τέκνων

Η Assist America θα φροντίσει για τα ανήλικα παιδιά ασφαλισμένου μέλους που μένουν χωρίς επιτήρηση λόγω ιατρικού περιστατικού του ασφαλισμένου, καλύπτοντας τα έξοδα επαναπατρισμού τους ή μεριμνώντας για τη φροντίδα τους τοπικά.

Επαναπατρισμός Σορού

Σε περίπτωση θανάτου ασφαλισμένου μέλους, η Assist America θα φροντίσει για τον επαναπατρισμό της σορού, αναλαμβάνοντας τις διαδικασίες και τα έξοδα για την προετοιμασία και μεταφορά στον τόπο διαμονής του.

Απώλεια Αποσκευών ή Εγγράφων

Η Assist America θα βοηθήσει το ασφαλισμένο μέλος να εντοπίσει τυχόν χαμένες αποσκευές, έγγραφα ή προσωπικά αντικείμενα.

Διερμηνείς και Νομικές Συμβουλές

Η Assist America θα παραπέμψει το ασφαλισμένο μέλος σε διερμηνείς ή / και νομικούς, εφόσον είναι απαραίτητο.

Μετάδοση Μηνύματος Έκτακτης Ανάγκης

Η Assist America θα λάβει και θα μεταδώσει εξουσιοδοτημένα έκτακτα μηνύματα για ασφαλισμένα μέλη.

Πληροφορίες πριν από το ταξίδι

Η Assist America παρέχει πληροφορίες για χώρες – προορισμούς συμπεριλαμβανομένων των υγειονομικών κανονισμών κρατών, προληπτικών μέτρων που απαιτούνται σε χώρα προορισμού, απαιτήσεων για βίζα, συστάσεων για εμβολιασμούς και άλλες χρήσιμες υγειονομικές πληροφορίες εν όψει ταξιδιού μέσω της ιστοσελίδας και της εφαρμογής της για κινητά.

 
Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση

Η υπηρεσία Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης επιτρέπει στα Ασφαλισμένα Μέλη να λάβουν μια τεκμηριωμένη δεύτερη ιατρική γνωμάτευση σχετικά με μια σύνθετη ή σοβαρή διάγνωση ασθένειας, απευθείας από έναν ειδικό που εργάζεται σε ιατρικό ίδρυμα παγκόσμιας κλάσης.

Η υπηρεσία σας προσφέρει σιγουριά καθώς θα γνωρίζετε ότι η διάγνωση έχει επιβεβαιωθεί ή / και ότι η προτεινόμενη θεραπεία είναι η πιο κατάλληλη επιλογή που διατίθεται τοπικά και διεθνώς.

Η κάλυψη Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης περιλαμβάνει:

  • Επιβεβαίωση της διάγνωσης και επιλογή της καταλληλότερης ιατρικής θεραπείας.
  • Αξιολόγηση της περίπτωσης όπου μια διάγνωση δεν είναι ακόμη δυνατό να δοθεί.
  • Συμβουλές για την καλύτερη πορεία θεραπείας.

Εάν θέλετε να ζητήσετε Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση επισκεφθείτε τον σύνδεσμο smo.assistamerica.com και συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα. Η Assist America θα πρέπει να λάβει όλες τις ιατρικές εκθέσεις και γνωματεύσεις, τα δεδομένα και το σχετικό ιατρικό ιστορικό για τυχόν Νοσηλείες και επεμβάσεις σχετικά με την ιατρική κατάσταση του ασφαλισμένου, μεταφρασμένα στα Αγγλικά, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της Υπηρεσίας Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης.

Ο ασφαλισμένος θα λάβει εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του ολοκληρωμένου φακέλου Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση από εξειδικευμένο ίδρυμα των Η.Π.Α.

Κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά
mobile app
mobile app

 

Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων υπηρεσιών βοήθειας έκτακτης ανάγκης από το τηλέφωνό σας, κατεβάζοντας τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή Assist America Mobile. Εισαγάγετε τον αριθμό αναφοράς Assist America για να ρυθμίσετε την εφαρμογή.

30-AL-YIR-012101

► Πατήστε Βοήθεια / Tap for Help
Κλήση με ένα άγγιγμα στο 24/7 Κέντρο Διαχείρισης της Assist America.

► Πρωτόκολλα φωνής μέσω διαδικτύου (VoIP)
Αποφύγετε τις διεθνείς χρεώσεις τηλεφώνου καλώντας την Assist America δωρεάν μέσω Wi-Fi.

► Ενημερώσεις COVID-19
Αποκτήστε πρόσβαση σε πηγές και πληροφορίες για την COVID-19, λάβετε συμβουλές για την υγεία και ταξιδιωτικές ενημερώσεις.

►Πληροφορίες πριν από το ταξίδι
Αποκτήστε πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες για χώρες – προορισμούς και ετοιμάστε το ταξίδι σας.

► Ειδοποιήσεις ταξιδιού
Λάβετε ειδοποιήσεις για επείγουσες παγκόσμιες καταστάσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν το ταξίδι σας.

►Δείκτης κατάστασης ταξιδιού
Μια δυνατότητα GPS που σας ενημερώνει πότε πληροίτε τις προϋποθέσεις για υπηρεσίες.

► Εντοπισμός Πρεσβείας
Εντοπίστε την πλησιέστερη πρεσβεία / προξενείο 23 χωρών.

► ID Card / Κινητή ταυτότητα
Η προσωπική σας κάρτα της Assist America αποθηκεύεται εύκολα στην εφαρμογή.

► Διατίθεται σε 7 γλώσσες
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Αραβικά, Ταϋλανδέζικα, Bahasa, Mandarin.

Κατεβάστε το έντυπο εδώ