Περισσότερη φροντίδα τώρα, περισσότερη αξία αύριο: To μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλου Κασκαρέλη - ydrogios.gr

Περισσότερη φροντίδα τώρα, περισσότερη αξία αύριο: To μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλου Κασκαρέλη

*Όπως δημοσιεύεται στο τεύχος Μαΐου 2020 του περιοδικού “VOICE” της Υδρογείου Ασφαλιστικής

 

Αγαπητοί Φίλοι,

Ένας εντελώς νέος κόσμος μοιάζει να έχει ξημερώσει γύρω μας. Η πανδημία του κορωνοϊού «εισέβαλε» ανατρέποντας σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας. Πολιτεία, πολίτες και επιχειρήσεις κληθήκαμε να ανταποκριθούμε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Δική μας προσπάθεια, όλο αυτό το διάστημα, ήταν (και είναι) να στεκόμαστε δίπλα σε εσάς και τους ασφαλισμένους μας, δείχνοντας την εγρήγορση και υπευθυνότητα που απαιτούν οι συνθήκες, προτάσσοντας την υγεία και ασφάλεια όλων, αλλά με αδιαπραγμάτευτη αξία – όπως πάντα – τη φροντίδα των αναγκών σας με αποτελεσματικότητα και ευαισθησία.

Στο τεύχος αυτό θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε πώς αναπτύχθηκε η δική μας ανταπόκριση στην πρόκληση αυτή. Πώς, χωρίς χάσιμο χρόνου και με βαθιά επίγνωση των συνθηκών, ενεργοποιήθηκαν η πλήρης επιχειρησιακή συνέχεια της Εταιρείας και η εξ αποστάσεως εργασία των εργαζομένων μας. Πώς, αξιοποιώντας τη λειτουργική και μηχανογραφική ετοιμότητα της Εταιρείας, τους ψηφιακούς πόρους, τις υπηρεσίες και τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας, συνεχίσαμε να κάνουμε πράξη την ασφαλιστική μας αποστολή. Ποιες επιπλέον δράσεις αναλάβαμε για τη στήριξη και τη διευκόλυνση του έργου σας, καθώς και κοινωνικές πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο πρώτος ορίζοντας εξόδου της χώρας μας από τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα και η επιστροφή στην κανονικότητα αρχίζουν να διαγράφονται. Όπως όλα δείχνουν θα είναι μια αργή και σταδιακή διαδικασία αλλά και μια διαφορετική κανονικότητα, με πολλές προκλήσεις που έπονται της άμεσης υγιεινομικής κρίσης, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστούμε και ως ασφαλιστική αγορά.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι κάθε κρίση δημιουργεί και ευκαιρίες και ότι ο ρόλος της ασφάλισης είναι να λειτουργεί στα δύσκολα. Το πιο σημαντικό: αυτό που κάνουμε σήμερα, η έμπρακτη στήριξη και υπεύθυνη στάση προς τους ασφαλισμένους μας και την ευρύτερη κοινωνία, διαμορφώνει και ένα πιο ισχυρό θετικό στίγμα για τον κλάδο μας αύριο.

Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, με εγρήγορση και σοβαρότητα. Δεν ξεχνάμε τη βασική κινητήρια δύναμή μας. Και αυτή είστε εσείς: Εργαζόμενοι και συνεργάτες μας, οι άνθρωποι της δικής μας πρώτης γραμμής που με απαράμιλλη όρεξη, εργατικότητα, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, συνεχίζετε, παρά τις όποιες δυσκολίες, να αγωνίζεσθε για το αγαθό της ασφάλισης, πιο σημαντικό από ποτέ, σε τέτοιες στιγμές αβεβαιότητας.

 

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι υγεία και δύναμη!

Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

 

 

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy