Παραμυθένιο Μόναχο και Βαυαρικές Άλπεις : Ταξίδι Επιβράβευσης Συνεργατών - ydrogios.gr

Παραμυθένιο Μόναχο και Βαυαρικές Άλπεις : Ταξίδι Επιβράβευσης Συνεργατών

Με μία ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στο γοητευτικό Μόναχο και τα μαγευτικά τοπία των Βαυαρικών Άλπεων επιβράβευσε η Υδρόγειος Ασφαλιστική τους συνεργάτες της, οι οποίοι πέτυχαν τους παραγωγικούς και ποιοτικούς στόχους του Διαγωνισμού Πωλήσεων.

Το ταξίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, είχε ως προορισμό την ιστορική και κοσμοπολίτικη βαυαρική πρωτεύουσα, αλλά όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, οι συνεργάτες μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν  στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της «πόλης των μοναχών» επισκεπτόμενοι τα πιο σημαντικά της αξιοθέατα: την Όπερα, τον κόμβο Στάχους, τον ποταμό Ίζαρ, τις πύλες και τους μεσαιωνικούς προμαχώνες, το επιβλητικό Δημαρχείο και τον καθεδρικό ναό, κ.α.

Η συνέχεια του ταξιδιού επεφύλασσε μια ονειρεμένη εκδρομή στο ομορφότερο τμήμα του περίφημου «Ρομαντικού Δρόμου» της Γερμανίας, στα νότια τους Βαυαρίας.

Καταπράσινα δάση, κρυστάλλινα νερά, μαγευτικά χωριά και κάστρα, κατά μήκος μίας ατμοσφαιρικής διαδρομής με φόντο τις βουνοκορφές των βαυβαρικών και αυστριακών Άλπεων, ήταν ορισμένα μόνο από όσα απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στο ταξίδι της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Ανάμεσά τους και το διάσημο Κάστρο Νόισβανστάϊν (το κάστρο της ωραίας κοιμωμένης!), το πανέμορφο Ομπεραμεργκάου με τα ζωγραφισμένα σπίτια και το Γκάρμις – Παρτενκίρχεν, ένα από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη.

Το ταξίδι των συνεργατών μας πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου 2022.

Τους συνεργάτες μας συνόδευσε ομάδα στελεχών της Εταιρείας με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παύλο Κασκαρέλη.

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy