Η Υδρόγειος Ασφαλιστική καλωσόρισε τη νέα χρονιά: Κοπή Πίτας 2020 - ydrogios.gr

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική καλωσόρισε τη νέα χρονιά: Κοπή Πίτας 2020

H Υδρόγειος Ασφαλιστική διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του διοικητικού της προσωπικού.

Η εταιρεία γιόρτασε με τους ανθρώπους της την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης χρονιάς αλλά και το δυναμικό ξεκίνημα του 2020. Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλο το προσωπικό με την αφοσίωση και τις προσπάθειες του οποίου η εταιρεία συνεχίζει να ξεχωρίζει για τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

«Η ποιότητα των ανθρώπων μας αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πιο διακριτά στοιχεία της εταιρείας και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν τόσο οι πελάτες όσο και οι συνεργάτες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασκαρέλης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, καλωσόρισε τα νέα μέλη που προστέθηκαν στην οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής το 2019. Ο κ. Κασκαρέλης  αναφέρθηκε επίσης στις συνεχιζόμενες υψηλές επιδόσεις της εταιρείας, η οποία έκλεισε το προηγούμενο οικονομικό έτος με σημαντική, πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, αύξηση 12,3% στην παραγωγή ασφαλίστρων και κερδοφορία προ φόρων που ξεπέρασε τα €9,5 εκατ.

Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, σε θερμό κλίμα, επιφυλάσσοντας   άφθονη διασκέδαση, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και τυχερά δώρα για τους παρευρισκομένους.

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy