Συνάντηση με την Emfasis Foundation στα κεντρικά γραφεία της Υδρογείου Ασφαλιστικής - ydrogios.gr

Συνάντηση με την Emfasis Foundation στα κεντρικά γραφεία της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Η Emfasis Foundation βρέθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της Υδρογείου Ασφαλιστικής για μία ιδιαίτερη παρουσίαση που ευαισθητοποίησε και κινητοποίησε θετικά τους εργαζομένους μας.

H Ευφραιμία και ο Παναγιώτης, επικεφαλής των ομάδων κοινωνικής εργασίας της Emfasis, μας μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τους συνανθρώπους εκεί έξω στους δρόμους, τις ιδιαιτερότητες της κοινωνικής εργασίας στο δρόμο, τις μορφές αστεγίας, τους τρόπους προσέγγισης, τις πολύπλευρες δράσεις και παρεμβάσεις στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, τις δυσκολίες αλλά και τις συγκινήσεις της δουλειάς τους.

Μας παρουσίασαν επίσης αριθμούς, στοιχεία και πραγματικά παραδείγματα από τους πρώτους μήνες εφαρμογής του προγράμματος που υποστηρίζει η Υδρόγειος Ασφαλιστική για την κάλυψη, σε σταθερή βάση, έκτακτων αναγκών κατά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι εργαζόμενοί μας είχαν τέλος την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες δραστηριοποίησης και εθελοντικής συμμετοχής στα προγράμματα της Emfasis Foundation.

Το πρόγραμμα «Δεν Προσπερνάμε. Στηρίζουμε», είναι μία σύμπραξη της Υδρογείου Ασφαλιστικής και της Emfasis Foundation για τη στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων σε συνθήκες δυσμενών καιρικών φαινομένων όπως ψύχους, βροχής και καύσωνα. Το πρόγραμμα εγκαινιάσθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και υλοποιείται σε ετήσια βάση σε Αθήνα και Πειραιά.

 

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy