Κοπή Πίτας Διοικητικού Προσωπικού Υδρογείου - ydrogios.gr

Κοπή Πίτας Διοικητικού Προσωπικού Υδρογείου

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με την παρουσία του συνόλου της Διοίκησης και του διοικητικού προσωπικού της Υδρογείου, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της εταιρείας για το 2017, στον πολυχώρο Ble, στον Άλιμο.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου, κ. Παύλος Κασκαρέλης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, εστιάζοντας το χαιρετισμό του στη δυναμική με την οποία η εταιρεία εξελίσσεται χάρη στους ανθρώπους της, η ετοιμότητα και ο ζήλος των οποίων συντελούν ώστε αυτή να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προκλήσεις και τις ριζικές αλλαγές που συντελούνται στον ασφαλιστικό κλάδο τα τελευταία χρόνια. «Σημασία έχει ότι, παρά τον κατακλυσμό των αλλαγών και πρόσθετων εργασιών, τα στελέχη και το προσωπικό μας εργάστηκαν σκληρά,    ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις,  και – το σημαντικότερο – η Υδρόγειος διατήρησε το ανθρώπινο πρόσωπό της και δεν  μεταλλάχθηκε σε έναν γραφειοκρατικό οργανισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασκαρέλης.

Ευχές απηύθυνε στη συνέχεια ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος της Υδρογείου, οποίος με τη σειρά του εξήρε το έργο και την ομαδικότητα των ανθρώπων της εταιρείας, εγγύηση για την επίτευξη των εταιρικών στόχων και την παροχή σταθερά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς συνεργάτες και πελάτες.

Η βραδιά κύλησε με άφθονη διασκέδαση και χαμόγελα με το μουσικό σχήμα «Ωδη-πόροι» να χαρίζει αυθεντικές στιγμές κεφιού και χαράς.

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy