Η Υδρόγειος στην επίσημη παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League - ydrogios.gr

Η Υδρόγειος στην επίσημη παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League

Πέντε μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ, την 1η Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League. Στην εκδήλωση, που έγινε στο Athens Metropolitan Expo, παρουσιάσθηκαν, μεταξύ άλλων, οι χορηγοί του ΕΣΑΚΕ, διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Ως επίσημος χορηγός της Basket League για 7η συνεχή χρονιά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική έδωσε το παρόν στην εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης καθώς και οι προπονητές και οι αρχηγοί των  14 ΚΑΕ, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες με υγεία για τους αθλητές.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλος Κασκαρέλης, απηύθυνε το δικό του χαιρετισμό, αναφέροντας: “Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που βρισκόμαστε σ’ αυτήν την γεμάτη από τίτλους αίθουσα και που αποτελούμε συνοδοιπόρο του ΕΣΑΚΕ για 7η συνεχή χρονιά. Η μεγάλη οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής είναι μαζί με τη μεγάλη οικογένεια της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Είμαστε μαζί σας γιατί πιστεύουμε στην έννοια και τον θεσμό της χορηγίας. Είμαστε μαζί σας για να στηρίξουμε το εθνικό άθλημα με τις τόσες διακρίσεις, το άθλημα που για πολλές δεκαετίες χαρίζει συγκινήσεις στους Έλληνες. Είμαστε μαζί σας γιατί πιστεύουμε στο «ευ αγωνίζεσθαι» και γιατί οι μεγάλοι αθλητές που στηρίζουν το άθλημα αποτελούν πρότυπο  και κινητοποιούν κάθε χρόνο χιλιάδες νέα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού. Εύχομαι να έχουμε και φέτος ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πολλές διακρίσεις σε ελληνικό και  ευρωπαϊκό επίπεδο. Εύχομαι επίσης υγεία στους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικούντες  των ομάδων, ώστε  να ζήσουμε άλλη μία περίοδο γεμάτη από συγκινήσεις  και κορυφαίες αθλητικές στιγμές”.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλο Κασκαρέλη

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Νομικός Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Γιάννης Σουρλής, βράβευσε τον καλύτερο νέο παίκτη του 2017-8, κ. Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ.

 

 

 

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy