Η Υδρόγειος για την «Ώρα της Γης» - ydrogios.gr

Η Υδρόγειος για την «Ώρα της Γης»

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική συμμετέχει στην «Ώρα της Γης», την  παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την προστασία του πλανήτη μας.

Το Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, από τις 20:30 και για μία ώρα, η Υδρόγειος θα κλείσει συμβολικά τα φώτα στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα ευαισθητοποίησης και δράσης για την αναστροφή της κλιματικής αλλαγής και – το φετινό κεντρικό θέμα της «Ώρας της Γης» – την προστασία της βιοποικιλότητας του πλανήτη μας.

Ειδικά η φετινή «Ώρα της Γης» στην Ελλάδα είναι αφιερωμένη στη θάλασσα και τη μοναδική ζωή της, η οποία απειλείται από την κλιματική αλλαγή.

Η Υδρόγειος ενημερώνει τους συνεργάτες και ασφαλισμένους της, προτρέποντάς τους να συμμετάσχουν και αυτοί  στην «Ώρα της Γης», σβήνοντας τα φώτα στο σπίτι και το γραφείο τους και ανάβοντας, ταυτόχρονα, ένα φως ελπίδας για το μέλλον των θαλασσών και του πλανήτη μας.

Σχετικά με την «Ώρα της Γης»

Η Ώρα της Γης είναι μια πρωτοβουλία που, από το 2007, κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις, σε πάνω από 170 χώρες του κόσμου, υπέρ της διάδοσης του μηνύματος και της δράσης ενάντια στην κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της. Στο πλαίσιο της δράσης εκατομμύρια σπίτια, επιχειρήσεις αλλά και εμβληματικά κτήρια και μνημεία σε όλον τον κόσμο μένουν χωρίς φωτισμό για μία ώρα.

Περισσότερα:

https://www.earthhour.org/

http://www.wwf.gr/earthhour/

https://www.facebook.com/WWFGreece

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy