Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαίνια νέου ασφαλιστικού γραφείου στην Κεφαλονιά - ydrogios.gr

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαίνια νέου ασφαλιστικού γραφείου στην Κεφαλονιά

Δυναμική παρουσία, μέσω των τοπικών συνεργατών της, αναπτύσσει σταθερά  η Υδρόγειος Ασφαλιστική στα νησιά του Ιονίου και πιο συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά, όπου πρόσφατα πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου ασφαλιστικού γραφείου του αποκλειστικού της συνεργάτη Γεράσιμου Ραυτόπουλου. Τα νέα γραφεία στεγάζονται πλέον σε δύο ορόφους σε κεντρικό σημείο επί της Λεωφόρου Βεργωτή 58, στο Αργοστόλι.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς που έχει διαχρονικά αναπτύξει η Υδρόγειος με την κοινωνία της Κεφαλονιάς και την άμεση ανταπόκριση της Εταιρείας, όποτε αυτή χρειάστηκε. Ο κ. Κασκαρέλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συνεργάτες της για τη σημαντική παραγωγική προσφορά τους, τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και την στενή και ανθρώπινη σχέση που διατηρούν με την Εταιρεία.  

Παρόντες, εκ μέρους της Υδρογείου Ασφαλιστικής, ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παύλος Κασκαρέλης, ο Γενικός Διευθυντής, Λουκάς Κορομπίλης και η Διευθύντρια Εκδόσεων Κλάδου Οχημάτων, κ. Τζένη Αναγνωστάκη.

Πάνω από 300 άτομα, συνεργάτες, πελάτες της Υδρογείου Ασφαλιστικής, καθώς και επίσημοι εκπρόσωποι της  τοπικής κοινωνίας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ανάμεσά τους ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας – Ιθάκης, κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, o Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Ιονίων Νήσων, κ. Σπυρίδων Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Παναγής Καπάτoς, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα εγκαίνια ακολούθησε δεξίωση στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του Αργοστολίου, στο Λιθόστρωτο.

 

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy